Over Mobilease 2019-11-28T10:58:59+00:00

Over Mobilease

Expert in mobility & fleet management

Mobilease is een expert in operationele leasing, wagenparkbeheer en mobility management. Onze core business? Het financieren van wagenparken aan KMO’s en private lease voor particulieren.

Mobilease helpt u om tijd en kosten te besparen door een beter mobiliteitsbeheer. Zodat u zich nog beter kunt focussen op uw core business. Dat bereiken we door up-to-date leasingformules, flexibele voorwaarden en een persoonlijk contact met onze klanten. Met u dus.

Reken op een eerlijke en onafhankelijke service. Met één vaste contactpersoon, van de offerte tot de inlevering van de wagen. Mobilease is pas tevreden als u dat ook bent. En we voor uw mobiliteit de snelste en meest efficiënte oplossing hebben gevonden.

Mobilease expertise

Thuis in de leasing- en automobielsector

Onze jonge leasingmaatschappij werd opgericht in 2016. De aandeelhouders van Mobilease zijn eigenaar van twee merkgebonden concessies in West-Vlaanderen, met liefst 40 jaar ervaring in de automobielsector en 7 jaar in de leasingsector.

In een snel evoluerende mobiliteitsmarkt volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Onze medewerkers worden dagelijks bijgeschoold om nog beter in te spelen op de noden van de markt. Daar plukt ook uw bedrijf al snel de vruchten van.

Meer weten over onze leasingformules?
Neem vrijblijvend contact op.

VRAAG EEN OFFERTE

Full Operational Lease

Rijden, tanken, klaar!

Mobiswitch

Lease een elektrische auto

Mobiflex

Lease een auto én een fiets

Lease2Go

Leasing op maat van starters