Mobilease en Callant Verzekeringen verlengen sponsordeal met wielerploeg Sport Vlaanderen-Baloise

|Mobilease en Callant Verzekeringen verlengen sponsordeal met wielerploeg Sport Vlaanderen-Baloise

Mobilease en Callant Verzekeringen verlengen sponsordeal met wielerploeg Sport Vlaanderen-Baloise

Mobilease en Peugeot Automotive Group hebben hun samenwerking met wielerploeg Sport Vlaanderen-Baloise met opnieuw twee jaar verlengd. De formatie van teamleider en Izegemnaar Christophe Sercu zet vooral in op talentvolle jonge renners. En dat vinden ook de sponsors van levensbelang.

“Als ondernemers hebben we ook een maatschappelijke rol. Door deze sponsoring willen we vooral de jeugd meer kansen geven”, vertellen trouwe sponsors Peter Callant van Callant Verzekeringen en Delphine Duran van Peugeot Automotive Group. Zowel Duran, Callant als Kristof De Backer van Mobilease hebben nu hun handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst voor twee jaar met het wielerteam van Christophe Sercu.

De commerciële partners zien de vernieuwde samenwerking naar eigen zeggen helemaal zitten, vooral dankzij de unieke vibe in en rond de ploeg. Die samenwerking betekent voor Automotive Group onder meer het leveren van twee Peugeot Travellers VIP-wagens, om de klanten van Peter Callant vlot naar events en wedstrijden te brengen. Kristof De Backer en Emmanuel Van Poucke van Mobilease overhandigen Callant graag de sleutels van de twee VIP-wagens.

Delphine Duran en Peter Callant leerden elkaar kennen via de wielrennerij en geloven beiden sterk in het potentieel van de sport. Ook professioneel klikt het, want beide bedrijven delen dezelfde kernwaarden: persoonlijk contact, flexibiliteit en transparantie. Net als teamleider Christophe Sercu, die doorheen de jaren een stevige reputatie en geloofwaardigheid opbouwde.

Alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen van wielerploeg Sport Vlaanderen-Baloise vindt u op www.sportvlaanderen-baloise.be.

2019-11-26T09:02:55+00:00